Αστερασ Τριπολησ Παοκ : Κ20: ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0 - Football Academies - Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids).

Αστερασ Τριπολησ Παοκ : Κ20: ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0 - Football Academies - Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids).. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα μεγάλη νίκη του αστέρα στο ηράκλειο με σκόρερ τον τζίμα. Live ο παοκ με τον αστέρα τρίπολης για την 24η αγωνιστική της superleague το σάββατο 27/02 στις 19:30. Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος παοκ: Αναστασόπουλος, φυτανίδης (80' ρόκας), ουριμπάρι, καρντόσο, αργυρόπουλος (58' βίλτσες), μπαστία (68' έντερ).

Μόνο εδώ θα βρείτε όλα τα link για να μπορέσετε να δείτε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας.προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου. Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς), παπαθανασίου. Δεύτερη αγωνιστική εκτός έδρας για τον δικέφαλο του βορρά και μετά την ισοπαλία επί του άρη με. Ο αστέρας τρίπολης είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε τον παοκ μέσα στον αγωνιστικό χώρο (4/3/2018) για το πρωτάθλημα. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids).

Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα 0-4: Και ξανά προς τη δόξα τραβά! (vid)
Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα 0-4: Και ξανά προς τη δόξα τραβά! (vid) from fws.gr
Αναστασόπουλος, φυτανίδης (80' ρόκας), ουριμπάρι, καρντόσο, αργυρόπουλος (58' βίλτσες), μπαστία (68' έντερ). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Τιμη εισιτηριου 5€ με απεριόριστη μπύρα. Δεύτερη αγωνιστική εκτός έδρας για τον δικέφαλο του βορρά και μετά την ισοπαλία επί του άρη με. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα μεγάλη νίκη του αστέρα στο ηράκλειο με σκόρερ τον τζίμα. Μόνο εδώ θα βρείτε όλα τα link για να μπορέσετε να δείτε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας.προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η. Με δυο «κολλητά» γκολ του βιεϊρίνια και του μαουρίσιο (και ένα απίστευτο αυτογκόλ του τριανταφυλλόπουλου), ο παοκ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην τρίπολη.

Ο παοκ κατάφερε να σπάσει το μπλόκο της τρίπολης, να φτάσει σε ένα καθαρό διπλό και να διατηρήσει το +8 από τον ολυμπιακό.

Ο παοκ κατάφερε να σπάσει το μπλόκο της τρίπολης, να φτάσει σε ένα καθαρό διπλό και να διατηρήσει το +8 από τον ολυμπιακό. Στην τρίπολη αγωνίζεται ο παοκ. Αναστασόπουλος, φυτανίδης (80' ρόκας), ουριμπάρι, καρντόσο, αργυρόπουλος (58' βίλτσες), μπαστία (68' έντερ). Με δυο «κολλητά» γκολ του βιεϊρίνια και του μαουρίσιο (και ένα απίστευτο αυτογκόλ του τριανταφυλλόπουλου), ο παοκ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην τρίπολη. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Ο αστέρας τρίπολης είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε τον παοκ μέσα στον αγωνιστικό χώρο (4/3/2018) για το πρωτάθλημα. Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος παοκ: Live ο παοκ με τον αστέρα τρίπολης για την 24η αγωνιστική της superleague το σάββατο 27/02 στις 19:30. Τιμη εισιτηριου 5€ με απεριόριστη μπύρα. Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς), παπαθανασίου.

Με δυο «κολλητά» γκολ του βιεϊρίνια και του μαουρίσιο (και ένα απίστευτο αυτογκόλ του τριανταφυλλόπουλου), ο παοκ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην τρίπολη. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα μεγάλη νίκη του αστέρα στο ηράκλειο με σκόρερ τον τζίμα. Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος παοκ: Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - FOR ARTICLES
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - FOR ARTICLES from ant1media.azureedge.net
Αρχική ετικέτες αστερασ τριπολησ παοκ. Στην τρίπολη αγωνίζεται ο παοκ. Μόνο εδώ θα βρείτε όλα τα link για να μπορέσετε να δείτε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας.προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου. Αναστασόπουλος, φυτανίδης (80' ρόκας), ουριμπάρι, καρντόσο, αργυρόπουλος (58' βίλτσες), μπαστία (68' έντερ). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η. Live ο παοκ με τον αστέρα τρίπολης για την 24η αγωνιστική της superleague το σάββατο 27/02 στις 19:30.

Δεύτερη αγωνιστική εκτός έδρας για τον δικέφαλο του βορρά και μετά την ισοπαλία επί του άρη με.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα μεγάλη νίκη του αστέρα στο ηράκλειο με σκόρερ τον τζίμα. Μόνο εδώ θα βρείτε όλα τα link για να μπορέσετε να δείτε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας.προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου. Live ο παοκ με τον αστέρα τρίπολης για την 24η αγωνιστική της superleague το σάββατο 27/02 στις 19:30. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). Σπουδαία νίκη για τους πελοποννήσιους. Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς), παπαθανασίου. Αρχική ετικέτες αστερασ τριπολησ παοκ. Οι γηπεδούχοι μάλιστα μπορούν να αισιοδοξούν, διότι έχουν. Στην τρίπολη αγωνίζεται ο παοκ. Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η. Με δυο «κολλητά» γκολ του βιεϊρίνια και του μαουρίσιο (και ένα απίστευτο αυτογκόλ του τριανταφυλλόπουλου), ο παοκ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην τρίπολη. Τιμη εισιτηριου 5€ με απεριόριστη μπύρα.

Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς), παπαθανασίου. Δεύτερη αγωνιστική εκτός έδρας για τον δικέφαλο του βορρά και μετά την ισοπαλία επί του άρη με. Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος παοκ: Απέδρασε από την τρίπολη ο παοκ!

LIVE: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ
LIVE: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ from fws.gr
Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Δεύτερη αγωνιστική εκτός έδρας για τον δικέφαλο του βορρά και μετά την ισοπαλία επί του άρη με. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα μεγάλη νίκη του αστέρα στο ηράκλειο με σκόρερ τον τζίμα. Με δυο «κολλητά» γκολ του βιεϊρίνια και του μαουρίσιο (και ένα απίστευτο αυτογκόλ του τριανταφυλλόπουλου), ο παοκ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην τρίπολη. Τιμη εισιτηριου 5€ με απεριόριστη μπύρα. Αρχική ετικέτες αστερασ τριπολησ παοκ. Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα μπορούν να αισιοδοξούν, διότι έχουν.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα μεγάλη νίκη του αστέρα στο ηράκλειο με σκόρερ τον τζίμα. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η. Μόνο εδώ θα βρείτε όλα τα link για να μπορέσετε να δείτε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας.προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι μάλιστα μπορούν να αισιοδοξούν, διότι έχουν. Ο παοκ κατάφερε να σπάσει το μπλόκο της τρίπολης, να φτάσει σε ένα καθαρό διπλό και να διατηρήσει το +8 από τον ολυμπιακό. Αναστασόπουλος, φυτανίδης (80' ρόκας), ουριμπάρι, καρντόσο, αργυρόπουλος (58' βίλτσες), μπαστία (68' έντερ). Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος παοκ: Απέδρασε από την τρίπολη ο παοκ! Τιμη εισιτηριου 5€ με απεριόριστη μπύρα. Ο αστέρας τρίπολης είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε τον παοκ μέσα στον αγωνιστικό χώρο (4/3/2018) για το πρωτάθλημα. Στην τρίπολη αγωνίζεται ο παοκ. Με δυο «κολλητά» γκολ του βιεϊρίνια και του μαουρίσιο (και ένα απίστευτο αυτογκόλ του τριανταφυλλόπουλου), ο παοκ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην τρίπολη.

Τιμη εισιτηριου 5€ με απεριόριστη μπύρα αστερασ τριπολησ. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook